Αποθέωση Πούτιν στο κατάμεστο στάδιο Λουζνίκι - Πάρτι για την «επανένωση» της Κριμαίας

«Ρωσία! Ρωσία! Ρωσία!», φώναζαν σχεδόν 90.000 συμπατριώτες του Πούτιν.Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν χαιρέτισε την «ειδική επιχείρηση» της χώρας στην Ουκρανία, σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της όγδοης επετείου για την προσάρτηση της…

Ο πρόεδρος Πούτιν είπε στους ζητωκραυγάζοντες «θα εφαρμόσουμε όλα τα σχέδιά μας», επιμένοντας ότι ο «κύριος σκοπός» της εισβολής στην Ουκρανία είναι «να σωθούν οι άνθρωποι από τα βάσανα και τη γενοκτονία».

Είπε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες πολεμούν «ώμο με ώμο» στην Ουκρανία, προσθέτοντας: «Δεν είχαμε τέτοια ενότητα

εδώ και τόσον καιρό». Ούτε μια άδεια θέση δεν ήταν ορατή στο γήπεδο χωρητικότητας 81.000 ατόμων. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν και γύρω από την εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του σταδίου, με τον συνολικό αριθμό να υπολογίζεται ότι άγγιζε τους 90.000.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση διέκοψε ξαφνικά την ομιλία του Πούτιν, δείχνοντας πατριωτικά τραγούδια που έπαιζαν στην εκδήλωση. Ένας θεατής δήλωσε ότι ο Πούτιν είχε τελειώσει την ομιλία του και είχε αποχωρήσει από τη σκηνή. Την ίδια στιγμή, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι η διακοπή της ομιλίας του Ρώσου προέδρου οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

Αργότερα η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ολόκληρη την ομιλία, η οποία τελείωσε λίγα δευτερόλεπτα μετά την αιφνίδια διακοπή, με τον Πούτιν να αποχωρεί από τη σκηνή, ενώ χιλιάδες θεατές κυμάτιζαν ρωσικές σημαίες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA, δήλωσε ότι μια βλάβη στον σέρβερ προκάλεσε τη διακοπή της ομιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποθέωση Πούτιν, Λουζνίκι - Πάρτι, Κριμαίας,apotheosi poutin, louzniki - parti, krimaias