Αποκαλυπτικός ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» και το δύσκολο ξεκίνημα με την Ανθή Βούλγαρη

«Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», τόνισε ο Ιορδάνης ΧασαπόπουλοςΓια τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στον χώρο της δημοσιογραφίας, την προσωπική του ζωή, αλλά και το προβληματικό ξεκίνημα της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε μία…

Τι ενοχλούσε τον γιο του

«Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε», παραδέχτηκε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε τον γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα».

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο»

Όσον αφορά στα νούμερα και της μετρήσεις, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα;»,

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στους τηλεοπτικούς καβγάδες πολιτικών, σημειώνοντας: «Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες ‘καλημέρα’ και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν ‘με το καλημέρα’ με τον διπλανό τους».

«Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά».

«Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά»

«Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό», ανέφερε για το τηλεοπτικό του ταίρι στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει

Απαντώντας, τέλος, στο ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για ένα ρεπορτάζ, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Το ακραίο που έχω κάνει για ρεπορτάζ, είναι να ταξιδέψω ξαπλωμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην Αλβανία, για να μην μας βρουν τα καλάσνικοφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαλυπτικός, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Ανθή Βούλγαρη,apokalyptikos, iordanis chasapopoulos, anthi voulgari