Απάντηση Ρούλας σε Μάνο: Με παρατάει, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υποστήριξη της κατηγορίας από το Μάνο Δασκαλάκη.Προδωμένη φαίνεται πως αισθάνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, λόγω της αλλάγής στάσης του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, με τον τελευταίο να την κατηγορεί πλέον ευθέως για τη δολοφονία της κόρης…

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι πίσω από την εγκληματική ενέργεια

Σήμερα, ο πατέρας της Τζωρτζίνας πήγε στην ανακρίτρια που διερευνά τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του, με τον δικηγόρο του να δηλώνει ότι ο εντολέας του είναι πεπεισμένος ότι πίσω από τον θάνατο του παιδιού βρίσκεται η 33χρονη.

Μάλιστα, έκανε λόγο για άλλες απόπειρες που είχαν γίνει σε βάρος της 9χρονης και τόνισε:

«Πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού, μιας παιδικής ψυχής που τελέστηκε από την κατηγορούμενη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.»

Λίγο νωρίτερα και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης, εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. (…) Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας, όσο ήμασταν μπροστά. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά.»

Επανέλαβε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τόνισε πως «τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» και προς το παρόν δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντηση Ρούλας, Μάνο,apantisi roulas, mano