Απαγόρευση κυκλοφορίας με μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Από το πρωί της Δευτέρας εφαρμόζεται απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, γεγονός που έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, εξαιτίας των ελέγχων που διενεργούνται για τ’ απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να φέρουν οι οδηγοί 

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία, προκάλεσαν οι έλεγχοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, η οποία ισχύει από τις 6:00 της Δευτέρας 23 Μαρτίου, με μεγάλες καθυστερήσεις να σημειώνονται στο ρεύμα

προς Λαμία.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, τα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί επειδή διενεργούνται έλεγχοι για τ’ απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να φέρουν οι οδηγοί για τον περιορισμό της κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ από νωρίς το πρωί.

Οι έλεγχοι για όσους κυκλοφορούν χωρίς βεβαίωση συνεχίζονται από τους αστυνομικούς υπαλλήλους στα διόδια των Αφιδνών στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πέρασε από το σημείο προκειμένου να ελέγξει ο ίδιος την κατάσταση.

Οι έλεγχοι θα είναι καθημερινοί και ενδελεχείς, τόνισε ο επιβλέπων αστυνομικός διευθυντής, προκειμένου οι πολίτες να πειθαρχήσουν απέναντι στην απόφαση της πολιτείας στο πλαίσιο της καταπολέμησης του SARS-CoV-2.

Μεγάλες ουρές παρατηρούνται στην κάθοδο της Εθνικής από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη. Η αστυνομία έχει στήσει στα μπλόκα για να ελέγχει τους πολίτες που μετακινούνται.

Στους υπόλοιπους δρόμους, η κίνηση είναι μεν αυξημένη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σημαντικές καθυστερήσεις.

Υπενθυμίζεται πως η έξοδος από το σπίτι για οποιονδήποτε λόγο γίνεται με το έντυπο δήλωσης μετακίνησης ή με SMS στο 13033.

Η απαγόρευση δεν καταλαμβάνει όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούν σε περιορισμένη συχνότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας,διασφαλίζοντας επαρκή κίνηση ιδίως κατά τις ώρες κίνησης των εργαζομένων. Ιδιωτικής χρήσεως οχήματα κυκλοφορούν για όλους τους λόγους-εξαιρέσεις που προβλέπονται παραπάνω μόνο με τον οδηγό και έως έναν επιβάτη.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα