Άντζελα Γκερέκου: «Φτάσαμε στον πάτο με τον Τόλη αλλά ξανασηκωθήκαμε, βίωσα δύσκολα την απώλειά του»

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τα χτυπήματα που δέχτηκαν και την απώλεια.Η Άντζελα Γκερέκου συναντήθηκε με τη Νίκη Λυμπεράκη στην Κέρκυρα για τη Μεγάλη Εικόνα του Mega. Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς και πρόεδρος του ΕΟΤ, περπάτησε στα γραφικά καντούνια…

Περιέγραψε επίσης τη ζωή της με τον Τόλη

Βοσκόπουλο, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα: «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι ότι με ενοχλεί που με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για εκείνον.

Κάθε φορά λέω «πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;». Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία μαζί του. Βίωσα την απώλειά του δύσκολα πολύ.

Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και λες τον γνωρίζω καλύτερα.

Κατά έναν τρόπο ζεις μια συνέχεια γνωριμία, σχέσης και επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε. Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, να δω εικόνα με τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα, μετά από ένα διάστημα λέω «τι ωραία υπάρχει τον βλέπω». Νοσταλγείς, συγκινείσαι», είπε.

Η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο:

Η Άντζελα Γκερέκου στάθηκε στην κουβέντα της και σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί, όταν δέχτηκαν χτυπήματα: «Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ.

Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, τότε που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε», είπε στην εκπομπή του Mega.

Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τον πόλεμο που δέχτηκε:

Keywords
Τυχαία Θέματα