Αντώνης Σρόιτερ: «Ζούμε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, ας ελπίσουμε να έχει καλό τέλος»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ και όπως είναι αναμενόμενο ο άνκορμαν του Aplha ρωτήθηκε για την πανδημία και το ρόλο των δημοσιογράφων. 

 Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» τη Δευτέρα,  ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε για την πρωτοφανή περίοδο της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων αλλά και τον φόρτο εργασίας που έχει προσθέσει στους δημοσιογράφους που καλούνται να επιτελέσουν το ρόλο τους σε πρωτόγνωρες συνθήκες. 

«Όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο» είπε. 

«Αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος» συμπήρωσε ο Αντώνης Σρόιτερ απαντώντας στις ερωτήσεις της Ελεωνόρας Μελέτη σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση εκτός του δελτίου ειδήσεων. 

Keywords
Τυχαία Θέματα