Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της Καϊλή - Τα δύο λάθη που την απειλούν με παράταση φυλάκισης

Το αρχικό πλάνο των βελγικών αρχών δεν περιελάμβανε τη σύλληψη της Εύας Καϊλή. Ποιες κινήσεις την «έκαψαν».Η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή υπέπεσε σε δύο λάθη, που στάθηκαν μοιραία στην εξέλιξη του Qatargate κατά τις έρευνες των ανακριτικών αρχών στο Βέλγιο. Δεν ήταν στο πλάνο…

Δικηγόρος Καϊλή: «Δεν είχε
καμία ιδέα για τα χρήματα»

Ο δικηγόρος της κυρίας Καϊλή, κ. Δημητρακόπουλος, αναφορικά με τη θέση της Εύας Καϊλή, έχει δηλώσει: «Η θέση της είναι ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα έφερε ο σύντροφός της και δεν είχε καμία ιδέα. Όταν έμαθε για τα χρήματα, τα οποία ανήκουν σε κάποιον άλλον, είπε ότι πρέπει να φύγουν από το σπίτι μου και να πάνε σε αυτόν που ανήκουν.

Έδωσε εξηγήσεις για τα χρήματα, και ζήτησε να απομακρυνθούν. Εκεί πήρε ο πατέρας τα χρήματα για να τα μεταφέρει. Δεσμεύομαι από το απόρρητο και δεν μπορεί να περισσότερα, αλλά για αυτό δεν έγινε δίωξη στον πατέρα της.

Για τα ποσά δεν μπορώ να τοποθετηθώ, δεν είναι όμως αυτά που δημοσιεύονται. Οι εικόνες που είδατε (σ.σ. οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική Αστυνομία) είναι το σύνολο των χρημάτων που κατασχέθηκε από όλους τους εμπλεκόμενους. Το ποσό που αφορά την κ. Καϊλή και τον σύζυγό της δεν έχει ανακοινωθεί, δεν μπορώ να παραβιάσω εγώ το απόρρητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα