Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Έρχεται η ευρωπαϊκή καταδίκη στον Μητσοτάκη από τους θεσμούς

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει το νομοσχέδιο για τις υποκλοπές.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές με φως και όχι με σκοτάδι για να ξέρει ο ελληνικός λαός ποιοι από το περιβάλλον του έπαιξαν παιχνίδια, δήλωσε ο πρόεδρος του…

Όχι μόνο για το μέλλον και τρία χρόνια μετά. Δηλαδή να ξυπνήσουμε το 2024 και να μάθουμε ότι παρακολουθούσαν καμιά δεκαριά βουλευτές; Τώρα θα μάθουμε, προεκλογικά. Ο κ.

Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές με φως και όχι με σκοτάδι για να ξέρει ο ελληνικός λαός ποιοι από το περιβάλλον του έπαιξαν παιχνίδια. Ποιοι είναι παρακολουθούμενοι και για ποιους λόγους. Καθαρό τοπίο. Όποιος φοβάται την αλήθεια, κρύβεται».

Ως προς τις λίστες παγιδευμένων με το λογισμικό Predator προσώπων, που δημοσιοποιούνται, ο κ.Ανδρουλάκης τόνισε: «Είμαι εκπρόσωπος του ορθού λόγου και όχι της συνωμοσιολογίας. Καλώ όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να πάει άμεσα στη Δικαιοσύνη. Εγώ επειδή δεν φοβάμαι κανέναν, ούτε επιχειρηματίες, ούτε ιδιοκτήτες λογισμικών, ούτε συνεργάτες πήγα εντός ολίγων ημερών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όταν αντιμετώπισε τέτοια φαινόμενα έφτιαξε ένα μηχανισμό ελέγχου των κινητών των ευρωβουλευτών, καλώ τον κ. Τασούλα εντός του μήνα να φτιάξει έναν αντίστοιχο μηχανισμό και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται σε αυτές τις λίστες να μπορούν να ελέγξουν το κινητό τους και να μάθουμε εάν έγινε απόπειρα παγίδευσης με το predator. Για να ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα»,

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι η προσπάθεια της παράταξης κατατείνει στο «να μην έχουμε δύο αρνητικά σενάρια για το δημόσιο συμφέρον. Ποια είναι αυτά τα αρνητικά σενάρια; Είναι η ομάδα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη και η ομάδα εξουσίας του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στην εξουσία λέγοντας ότι όλες οι θεσμικές παραλειτουργίες της Κυβέρνησης ΤσίπραΚαμμένου θα είναι παρελθόν. Και αντί να γίνουν παρελθόν, είδαμε μια από τα ίδια. Λέω λοιπόν στον ελληνικό λαό ότι «δεν είστε σε ομηρία, δεν έχετε δύο επιλογές κάκιστες. Εμείς σας δίνουμε μια τρίτη επιλογή προοδευτική, αξιοπρεπή, διαφανή, με ένα πρόγραμμα που θα ενισχύσει την προοπτική της χώρας και το δημόσιο συμφέρον». Αυτός είναι ο αγώνας μας και αυτή είναι η αγωνία μας. Όλα τα υπόλοιπα θα κριθούν μετεκλογικά βάσει των πολιτικών συσχετισμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα