Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Δεν αποτελώ κίνδυνο για τη δημοκρατία, αλλά για τη Νέα Δημοκρατία

«Όποιος κινείται εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, δεν μπορεί να είναι στο κόμμα μας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.Ερωτηθείς για το ζήτημα της αναρρωτικής άδειας που δόθηκε στον επιθεωρητή του ΟΣΕ από γιατρό, πρώην υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ - υπόθεση που ήρθε στο φως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη…

«Η Ελλάδα μπαίνει στο στόχαστρο σε θέματα
θεσμών»

«Η υπόθεση έχει ταλανίσει το πολιτικό σύστημα. Με το πόρισμα της PEGA η Ελλάδα μπαίνει στο στόχαστρο σε θέματα που αφορούν τους θεσμούς της χώρας», τόνισε νωρίτερα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη αλλά δεν εμπιστεύομαι το πολιτικό σύστημα. Είναι αδιανόητο να έχεις στο στενό σου περιβάλλον ανθρώπους που στήνουν ένα τέτοιο παρακράτος.

Χρειάζεται εκσυγχρονισμός και μεγάλες θεσμικές αλλαγές που θα μας οδηγήσουν σε μια ευρωπαϊκή κανονικότητα», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καταλήγοντας:

«Είναι απαράδεκτο να μπαίνει η χώρα σε μια κρίση θεσμών, που σύμφωνα με το πόρισμα της PEGA, είμαστε στον δρόμο για την Ουγγαρία, αν δεν θωρακίσουμε τώρα τους θεσμούς».

Δείτε LIVE το debate των πολιτικών αρχηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα