Αλκοολική μαϊμού σκότωσε άνθρωπο και τραυμάτισε 250 όταν ξέμεινε από ποτό (Βίντεο)

Όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης της, η δύστυχη μαϊμού δεν είχε πια ποτό και άρχισε να εκδηλώνει βίαια την οργή της στους δρόμους.

Μια αλκοολική μαϊμού στην Ινδία σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε 250 ανθρώπους, καθώς αφήνιασε όταν της τελείωσε το ποτό.

Ο μεθυσμένος αρσενικός πίθηκος, γνωστός ως Kalua, ήταν στο παρελθόν το κατοικίδιο ζώο ενός αποκρυφιστή που του έδινε «σκληρό» ποτό στο σπίτι του.

Όταν όμως πέθανε ο ιδιοκτήτης του, το κακόμοιρο ζώο δεν είχε πια ποτό και άρχισε

να εκδηλώνει βίαια την οργή του στους δρόμους.

Το πρωτεύον θηλαστικό στόχευε συγκεκριμένα γυναίκες και κορίτσια, με δεκάδες παιδιά που δέχθηκαν τη λυσσαλέα επίθεσή του να χρειάζονται πλαστική επέμβαση, αφού ξέσκισε τα πρόσωπά τους με τα δόντια του.

Ένα εκ των 250 θυμάτων του κατέληξε, όπως έγινε γνωστό.

Το 6χρονο πιθήκι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο του Κανπούρ, όπου οι ζωολόγοι ανακάλυψαν πως δεν ήταν μόνον αλκοολικό: αρνείτο να φάει λαχανικά!

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το ζώο έτρωγε και κρέας μαϊμούς - μιαν άλλη πιθανή αιτία για τον ακατάπαυστο θυμό του.

Επιπλέον, η μαϊμού είχε την τάση να επιτίθεται σε γυναίκες υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου, καθώς και σε άλλους πιθήκους εάν τους έβαζαν στο ίδιο κλουβί.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε πως ο Kalua θα παραμείνει κλειδωμένος σε κλουβί στο ζωολογικό κήπο, απομονωμένος, επί όσες ημέρες ζωής του απομένουν.

Δείτε το: 

Keywords
Τυχαία Θέματα