Αλέξανδρος Καλπακίδης: Είμαι ο νέος κακός στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είναι η νέα προσθήκη στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στον ρόλο του κακού.Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τον νέο χαρακτήρα που εκσαρκώνει στο αστυνομικό θρίλερ της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Είναι ο νέος κακός της γνωστής σειράς…

Ο ηθοποιός έκανε μια αναφορά για τους ρόλους που έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές στο παρελθόν: «Τηλεόραση έκανα πρώτη φορά το 2005 νομίζω.

Έκανα κάτι guest. Η πιο ωραία δουλειά που ξεκίνησα ήταν οι «Άσφαιροι», οι οποίοι δεν πήγαν καθόλου καλά. Μια κωμωδία στον Alpha με τον Ζήση Ρούμπο. Είχε δέκα επεισόδια και δεν πήγαν καλά. Είχε γίνει κάτι πολύ ωραίο κι ήταν ωραία κωμωδία. Όταν κάτι δεν πάει καλά, δεν είναι ωραίο. Όλα αυτά γράφουν με έναν τρόπο. Μετά ήμουν στο «Ο κύριος κι η κυρία Πελς», το οποίο πάλι δεν πήγε καλά. Ήμασταν με τον Μιχάλη Μαρίνο εκεί», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Ενώ μετά ήρθε η πρόταση για τον ρόλο του Παναγιώτη στις Άγριες Μέλισσες. Στην αρχή ήταν διατακτικός επειδή επρόκειτο για καθημερινή σειρά εποχής. Αλλά όταν διάβασε τα πρώτα επεισόδια: «Μετά ήρθαν οι Μέλισσες, που εκεί το σκεφτόμουν να πάω. Είπα τώρα καθημερινό κι εποχής... Πριν πάρω τα κείμενα, μου είπε η γυναίκα μου εσύ ξέρεις. Παίρνω το κείμενο με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα διαβάζω και παθαίνω σοκ. Τα διάβασα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια ώρα και κάτι. Σαν τρελός», τόσο πολύ του άρεσε το σενάριο της δημοφιλούς σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες:

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης γνώρισε τη σύζυγό του μέσω του Κώστα Αποστολάκη: «Παίζω με τον Αποστολάκη και τον Σπύρο Παπαδοπούλου στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» πριν 12 χρόνια, γνωρίζει ο φίλος μου ο Κώστας μια κοπέλα. Μου πρότεινε ο Κώστας να βγούμε όλοι μαζί, μου είπε θα φέρει και εκείνη μια φίλη της. Ήταν οργανωμένο έγκλημα να τη γνωρίσω. Θα πάμε να ακούσουμε κίτρινα ποδήλατα, πήγαμε. Έρχεται η κοπέλα, μου άρεσε. Τελείωσε αυτή η βραδιά, ξανά βγήκαμε σε ένα πιο ήσυχο μέρος. Μετά από χρόνια έμαθα ότι και η γυναίκα μου δεν ήθελε να έρθει στα ραντεβού, είχαμε την ίδια σκέψη και την ίδια αφετηρία», ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκαν μετά από μια ξαφνική απόφαση λίγο πριν γίνουν κουμπάροι του κολλητού του.

Η πρώτη γνωριμία και ο γάμος του Αλέξανδρου Καλπακίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα