Αλέξανδρος Μπουρδούμης για διαζύγιο από Λένα Δροσάκη: Υπάρχει απογοήτευση ότι «δεν τα κατάφερα»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για το διαζύγιό του και τον τρόπο που το έχουν χειριστεί με τη Λένα ΔροσάκηΑλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του από τη Λένα Δροσάκη. Αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στα στάδια του χωρισμού:…

Το κεφάλαιο γάμος του προκάλεσε ερωτήματα, καθώς περνά από διάφορες φάσεις αναζήτησης: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι πετυχημένο στη ζωή μου. Μπορεί να έρθει κάτι αργότερα στη ζωή μου και

να πετύχει. Υπάρχει απογοήτευση ότι «δεν τα κατάφερα», «δεν ήμουν ικανός», «δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων», «χάλασα την οικογένειά μου». Περνάς από όλες τις φάσεις», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γάμος και οι φάσεις που πέρασε:

Η απόφαση του διαζυγίου δεν σημαίνει πως όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έκανε το καλύτερο που μπορούσε: «Νομίζω πως έκανα αυτό που θα ήταν καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Γιατί ότι και να λέμε παραμένει οικογένεια. Έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι όλο αυτό δεν ίσχυε. Δεν πηγαίναμε οπουδήποτε για βόλτα ή για να παριστάνουμε κάτι άλλο. Ήμασταν εκεί παρόντες, ήμουν παρών εκεί για τη Λένα και για ότι γινόταν με το οποιοδήποτε κόστος».

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Συζητήσαμε πώς θα διαχειριστούμε δημόσια το διαζύγιό μας. Δεν μιλήσαμε δημόσια για αυτό», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη δημόσια προβολή του χωρισμού τους.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη όταν χώρισαν δούλευαν ακόμη στην ίδια παράσταση στο θέατρο: «Είχε μια τεχνική δυσκολία να δουλεύουμε με τη Λένα στην ίδια παράσταση», οπότε φρόντισαν να δημοσιοποιηθεί το γεγονός μετά όταν το έργο θα κόντευε να τελειώσει και να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο:

Βέβαια αυτό που έχει πάντα προτεραιότητα είναι ο μικρός τους γιος: «Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου και τη σχέση μου με τη μαμά του Αναστάση να μπορούμε να συνεννοηθούμε, ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεννόηση».

Επίσης ο ηθοποιός τόνισε πως τώρα πια γνωρίζει πως να κινηθεί για να κρατήσει τις προσωπικές του στιγμές: «Πλέον δεν θα πάω σε ένα μέρος που μπορεί να φανερωθεί το οτιδήποτε έχω στη ζωή μου. Θα κάτσω ήσυχος. Γνωρίζω πέντε πράγματα για το πώς λειτουργεί το σύστημα γιατί εγώ να το εξαγριώσω; Αν βρεθώ εκεί θα έχω και τις όποιες επιπτώσεις», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη, Υπάρχει,alexandros bourdoumis, lena drosaki, yparchei