Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων στα βυθισμένα χωριά της Θεσσαλίας - «Μάχη» με τον χρόνο για τους απεγκλωβισμούς

Συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί δια αέρος στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας. Φόβοι για όσα αποκαλύψουν τα λασπόνερα.Τρεις δραματικές ημέρες περνούν οι κάτοικοι Καρδίτσας, Μαγνησίας, Τρικάλων,Λάρισας, όπου η κακοκαιρία «εξαφάνισε» από το χάρτη ολόκληρα χωριά. Αν και τα καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν, ωστοσο, εκατοντάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι σε σπίτια,…

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Παλαμά: Ελάτε να μας δώσετε νερό και φαγητό, δεν ζητάμε κάτι άλλο

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας, οι οποίοι έχουν ξεμείνει από τρόφιμα και νερό και κάποιοι ηλικιωμένοι

από φάρμακα. Ο Κώστας Χατζής, κάτοικος του χωριού, απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ζητώντας νερό και φαγητό.

«Μετά από πόσα τηλεφωνήματα, πόσες εκκλήσεις στα κανάλια και στα social media, έφτασαν μετά από 16 ώρες. Νερό και φαγητό δεν έφερε κανένας ακόμα. Σπίτια και αποθήκες έχουν πέσει, οι άνθρωποι δεν έχουν φάρμακα», είπε απογοητευμένος, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Χατζής θα επιχειρήσει να εγκαταλείψει το σημείο που βρίσκεται και να πάρει μία βάρκα, ώστε να μεταφέρει φαγητό στους ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι.
Ακόμη, έκανε έκκληση στους διασώστες να μοιράσουν πόσιμο νερό και φαγητό, διότι η κατάσταση για τους κατοίκους του Παλαμά είναι απελπιστική.

«Ελάτε να μας δώσετε νερό και φαγητό, δεν ζητάμε κάτι άλλο», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα