Αγίου Πνεύματος με μουσική και ποτά στις παραλίες

Του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις παραλίες θα επιτρέπονται η μουσική και τα ποτά. Δείτε όσα δήλωσε ουφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκο Παπαθανάση, η περαιτέρω σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων.

Από το Σάββατο 6 Ιουνίου επιτρέπεται η λειτουργία

της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, των εστιατορίων στα ξενοδοχεία, η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο, γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο και οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

Όπερ σημαίνει ότι από μεθαύριο επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ και η παρασκευή φαγητών σε παραλίες, κάτι που αναμένεται να δούμε και του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα. Παράλληλα, ο κ. Παπαθανάση είπε στον ΑΝΤ1 πως από το ερχόμενο Σάββατο στις παραλίες θα επιτρέπεται και η μουσική.  

Επιπλέον, την 1η Ιουλίου αρχίζουν οι συναυλίες, στις οποίες δεν θα υπάρχουν όρθιοι, παρά μόνον καθιστοί, ενώ για τις εμποροπανηγύρεις ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως θα λειτουργούν με κανόνες λαϊκών αγορών. Στα πανηγύρια, δε, θα υπάρχουν μόνον καθήμενοι, διευκρίνισε.

«Ο κορονοϊός δεν έχει φύγει»

«Ο κορονοϊός δεν έχει φύγει, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», υπογράμμισε ο κ. Παπαθανάσης και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε […] μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα».

«Δεν είναι μόνο θέμα προστίμων οι κανόνες, τα μαγαζιά που τους παραβαίνουν, θα κλείνουν για δέκα μέρες», απάντησε, ερωτηθείς για τη χρήση μάσκας στα μαγαζιά.  

Όλες οι δηλώσεις του: 

Keywords
Τυχαία Θέματα