Αυτοκτόνησε διάσημος streamer σε ηλικία 31 ετών λόγω κατάθλιψης

Η κοινότητα του Gaming είναι βυθισμένη στο πένθος, καθώς αυτοκτόνησε ο streamer Reckful, ο οποίος λίγη ώρα πριν έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Ο streamer Byron Bernstein ή αλλιώς «Reckful» αυτοκτόνησε σε ηλικία 31 ετών, καθώς έπασχε χρόνια από κατάθλιψη.

Μάλιστα, η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη την παγκόσμια κοινότητα του Gaming, καθώς ήταν επαγγελματίας παίκτης World of Warcraft

και Hearthstone.

Επιπλέον, η είδηση επιβεβαιώθηκε από την πρώην σύντροφο του, BlueGoesMew, στην οποία έκανε πρόταση γάμου, λίγη ώρα πριν αυτοκτονήσει.

{https://twitter.com/Byron/status/1278666209421135875}

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ότι «Ναι είναι αυτός. Έφυγε. Έχω κρίση πανικού. Δεν ξέρω τι να κάνω».

{https://www.twitlonger.com/show/n_1sra64l}

Παρόλα αυτά, ο «Reckful», λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, έγραψε στο Twitter πως «Νιώθω άσχημα για όσους έχουν να αντιμετωπίσουν την τρέλα μου. Παρακαλώ να ξέρετε πως σε αυτές τις καταστάσεις ο τρελός άνθρωπος δεν νιώθει πως έχει τον έλεγχο των πράξεών του».

Ο ίδιος ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους streamers στο Twitch, ενώ ήταν επαγγελματίας παίκτης esports. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον κόσμο του World of Warcraft, λόγω των επιτευγμάτων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα