Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 10,7% η συμμετοχή έως τις 11:30 - Μειωμένη σε σχέση με τον α' γύρο

Μειωμένη κατά τρεις μονάδες σε σχέση με τον α' γύρο η συμμετοχή στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Μόλις το 10,7% του εκλογικού σώματος έχει προσέλθει στις κάλπες για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, μέχρι τις 11:30 το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του…

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη

«Σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Εάν θα συνεχίσουμε μαζί, με δυναμικά,

σταθερά βήματα μπροστά για τη Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη προηγούμενων δεκαετιών, των μηχανισμών, των αναβολών και των ακυρώσεων», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο 2ο Ενιαίο Λύκειο, στην οδό Ικτίνου.

Ο κ. Ζέρβας συμπλήρωσε πως «ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, που σήμερα συνασπίστηκαν απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό, που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά. Ξέρετε ποιος είμαι. Ξέρετε τη δουλειά που έχω κάνει. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες».

Σημείωσε, δε, πως «έχω σχέδιο και πρόγραμμα απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται. Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζήτω την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ.Ζέρβας προσήλθε στο εκλογικό κέντρο στις 11 το πρωί συνοδευόμενος από συνεργάτες και μέλη της διοίκησης του.

Ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Αγγελούδης

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Αγγελούδης, ένας εκ των δύο διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα η πόλη παίρνει μια μεγάλη απόφαση, παίρνει μπρος και όλοι γινόμαστε ένα. Αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη, δεν περισσεύει κανείς. Αγαπάμε την πόλη, τις βόλτες στο λιμάνι, ανεβαίνουμε στα τείχη. Βλέπουμε αυτήν την όμορφη πόλη και θέλουμε να δουλέψουμε για αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Δεν περισσεύει κανείς και την επόμενη μέρα γυρίζουμε σελίδα. Βρίσκουμε τις λύσεις για την καθημερινότητα και γινόμαστε μια μεγάλη ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=4ipXr8wHrt4}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοδιοικητικές, 107, 11 30 - Μειωμένη,aftodioikitikes, 107, 11 30 - meiomeni