Αυστηρές συστάσεις ΣΚΑΪ σε Λιάγκα

Προβληματισμός στο κανάλι του Φαλήρου για τον Γ. Λιάγκα και τους συνεργάτες του - Οι συστάσεις που έγιναν στην εκπομπή από τον σταθμό

Η «επόμενη ημέρα» για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» περιλαμβάνει έντονες συστάσεις και προβληματισμό για το ύφος της.

Αυτό αναφέρουν οι typologies.gr σε δημοσίευμα τους αναφορικά με τον «προσβλητικό σχολιασμό» του εν λόγω πάνελ στην υπόθεση της φοιτήτριας από το ΑΠΘ που δέχθηκε

σεξουαλική παρενόχληση, συμπεριφορά που «δεν συνάδει με τη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού, Εύη Κουτσαυτάκη, είχε συνάντηση με τους συντελεστές της εκπομπής, τον Γ. Λιάγκα, την Κ. Γκαγκάκη και την υπόλοιπη ομάδα, πριν από δύο ημέρες. Σε έντονο ύφος τους έγιναν συστάσεις για την αντίδραση τους σε ένα τόσο σοβαρό συμβάν. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για την αλλαγή του ύφους και της θεματολογίας της εκπομπής το τελεταίο διάστημα, η οποία και απέχει από τον αρχικό σχεδιασμό για μία ευχαριστη χαλαρή ψυχαγωγική εκπομπή.

Επισημάνθηκε δε η βαθιά ενόχληση του σταθμού για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα τη συγκεκριμένη είδηση καθώς και ότι ουδείς από τον ΣΚΑΪ πίεσε τους συντελεστές για «νούμερα» .

Ωστόσο, θα υπάρξει η δυνατότητα μιας ακόμη ευκαιρίας στην εκπομπή, θέτοντας όμως αυστηρή προυποθέση για υπεύθυνη αντιμετώπιση των θεμάτων της επικαιρότητας, σεβόμενοι τις ευαισθησίες του κοινού που παρακολουθεί τον τηλεοπτικό σταθμό, κατά το ίδιο δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό αναμένονται οι παρεμβάσεις της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ, σε συνέχεια καταγγελιών πολιτών και φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Γκαγκάκη: Η πρώτη παραίτηση για την υπόθεση Λιάγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα