ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλες οι δύο ομάδες στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Το εναρκτήριο σφύριγμα του αγώνα δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, μετά το ένα λεπτού σιγής που τηρήθηκε από τις δύο ομάδες οι οποίες γονάτισαν γύρω από το κέντρο τιμώντας την μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ. Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυναμικά όμως ο Παναθηναϊκός

δεν άργησε να ανεβάσει ρυθμό και να απειλήσει την εστία του Μπάρκα. Εντάσεις προκλήθηκαν στο cooling break μεταξύ των Βράνιες και Βέρντε η οποία έληξε με την παρέμβαση του Μπακάκη και άλλων παικτών της ομάδας. Στο 27ο λεπτό ο Σιμόες έκανε φάουλ στον Γιόχανσον εκτός περιοχής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι, αλλά δεν καταλογίστηκε τίποτα.. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ στα πρώτα λεπτά, κάτι που πέτυχε με τον Μακέντα στο 52ο λεπτό, όμως ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής ενημερώθηκε από το VAR για φάουλ του Γιόχανσον πάνω στον Λιβάγια στην αρχή της φάσης. Η πίεση των «πρασσίνων» απέδωσε όταν στο 65’ ο Γιόχανσον βρήκε τον Μακέντα, ο οποίος έδωσε στον Νάτζ που πέρασε τον Σβάρνα και έδωσε ξανά στον σέντερ φορ του «τριφυλλιού» κάνοντας το 1-0. Η ΑΕΚ ανέβασε ταχύτητα και ισοφάρισε με τον Μάρκο Λιβάγια που γύρισε με τον Γιόχανσον στην πλάτη και έκανε ένα δυνατό σούτ.

Έτσι η ΑΕΚ φτάνει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα