ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0: Προβάδισμα για την Ένωση στον τελικό του Κυπέλλου

«Βλέπει» τελικό η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού σε μια κατάμεστη «Αγιά Σοφιά».Μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά την πανίσχυρη έδρα της και επικρατώντας 3-0…

Ο Ολυμπιακός

«άγγιξε» το γκολ και στο 74΄ αλλά ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Μπακαμπου και στη συνέχεια ο Εμβιλά -που σκόραρε- ήταν σε θέση οφσάιντ. Στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Ντόι έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Γκατσίνοβιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αφού επανεξέτασε τη φάση μέσω VAR. O Γκαρσία ήταν εύστοχος από τη «βούλα» και στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην πρώτη της νίκη της ΑΕΚ επί των «ερυθρόλευκων» μετά από πέντε χρόνια. Η τελευταία φορά που τα είχε καταφέρει ήταν στις 7 Φεβρουαρίου 2018 (2-1), επίσης σε ματς κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβουνιό)

Κίτρινες: Γαλανόπουλος, Αραούχο - Βαλμπουενά

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας (74΄ Βίντα), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (64΄ Σιμάνσκι), Μάνταλος (84΄ Πινέδα), Ελίασον (83΄ Άμραμπατ), Τσούμπερ (65΄ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι (46΄ Φορτούνης), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου (46΄ Ροντινέι), Χουάνγκ (66΄ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (66΄ Μπακαμπού), Μπιέλ (39΄ Μπουτούτσι)

Τα highlights

Με 7 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας λόγω καπνογόνων, ενώ διεκόπη ξανά για 2-3 λεπτά μετά το γκολ της ΑΕΚ, για τον ίδιο λόγο.

Πολύ ωραία στιγμή στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, με τον Γκατσίνοβιτς να παίρνει αγκαλιά τον Σαμασέκου. Οι δυο υπήρξαν συμπαίκτες στην Χόφενχαϊμ και ο άσος της ΑΕΚ ήθελε να παρηγορήσει τον χαφ του Ολυμπιακού για το αυτογκολ που πέτυχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα