The Voice: Φωνές έμπειρες και αστέρια έτοιμα να λάμψουν - Ποια έδωσε τον ρυθμό της στους coaches;

Το The Voice έφερε και πάλι εκπλήξεις στη σκηνή του με έντονες στιγμές ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους και coaches.Το νέο επεισόδιο των auditions του The Voice ξεκίνησε με ένα ακόμη καλωσόρισμα από τον Γιώργο Λιανό, ενώ ακολούθησαν οι ακροάσεις νέων φωνών, προκειμένου να συμπληρωθούν οι ομάδες των τεσσάρων…

Ο Διονύσης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει

το όνειρό του με το τραγούδι «Ματώνουν οι σκέψεις» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Κατάφερε να γυρίσουν όλες οι καρέκλες εκτός από αυτήν του Πάνου Μουζουράκη. Ο Σάκης Ρουβάς τον διεκδίκησε για την ομάδα του, το ίδιο και η Έλενα Παπαρίζου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί και στη συνέχεια τον πήρε στην ομάδα του.

Η ερμηνεία του Διονύση Τρενταφίλι:

Η 25χρονη Μαρία Αυξέντη ήρθε από την Κύπρο και κατάφερε τραγουδώντας το «City of stars» και μάγεψε τους κριτές, αφού γύρισαν όλοι για να την πείσουν να πάει στις ομάδες τους. Τους έβαλε όλους να τραγουδήσουν στον ρυθμό της και διάλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

Η ερμηνεία της Μαρίας Αυξέντη:

Η Μαντώ Μαυροειδή βγήκε μέσα από παραμύθι τραγουδώντας το «Once upon a dream» και μάγεψε τον Πάνο Μουζουράκη που γύρισε αμέσως την καρέκλα του και την πήρε φυσικά στην ομάδα του.

Η ερμηνεία της Μαντούς:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Voice, Φωνές, - Ποια,Voice, fones, - poia