Survivor Τελικός: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης στη κόψη του «ξυραφιού» - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Μετά από μήνες το Survivor 2021 έφτασε στο τέλος και νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Τι έγινε στο μεγάλο τελικό και τι κράτησαν «μυστικό» οι κάμερες.Το Survivor 2021 έφτασε στο τέλος του και νικητής του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Σάκης Κατσούλης, με διαφορά από τον μικρότερη από 1%. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, πρώτη φορά…

Έναρξη με χαρά και συγκίνηση

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε

τηλεθεατές και κοινό στο Άλσος Βεΐκου και έδωσε το σήμα για την έναρξη του τελικού.

Αρχικά, οι δύο φιναλίστ άνοιξαν την καρδιά τους και μοιράστηκαν στα συναισθήματα που είχαν κατά την διάρκεια του Survivor 2021.

Ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε πρώτος τον λόγο και εξομολογήθηκε πως ένιωθε μόνος, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πήρε θάρρος και αποφάσισε να παραμείνει.

«Υπήρξαν νύχτες που μπορεί να μην κλείναμε το μάτι μας καθόλου γιατί σκεφτόμασταν, έτρεχε το μυαλό και επειδή εκεί ο καθένας τραβάει τον δικό του σταυρό έπρεπε να το διαχειριστούμε μόνοι μας. Υπήρξε μια στιγμή προς το τέλος που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ την επόμενη ημέρα. Ήθελα να εξαφανιστώ. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι όλο αυτό τελειώνει γιατί έφευγαν ένα ένα τα παιδιά που ήμουν πιο κοντά στο παιχνίδι, ένιωθα ότι αυτή η εμπειρία τελειώνει και πραγματικά ένιωσα ράκος. Εκεί πέρα σκέφτηκα τι θα μου έλεγε η μητέρα μου, τι θα μου έλεγε ο πατέρας μου, τι θα μου έλεγαν οι φίλοι μου, η κοπέλα μου και βρήκα και πάλι τα πατήματα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και έκανε ειδική αναφορά στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία ευχαρίστησε για την υποστήριξη που έδειξε.

Συγκεκριμένα, είπε πως «μπαίνοντας στο παιχνίδι ξέρεις ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, πολύ δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις που δεν είναι επιλογή σου και ειδικά για εμάς που μπήκαμε αργότερα στο παιχνίδι. Το μόνο μας όπλο με τον Ηλία ήταν το αγωνιστικό και προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το Survivor, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις».

«Αντέδρασα, έμεινα μόνος… Πάλι καλά υπήρχε η Μαριαλένα γιατί θα ήμουν ακόμα πιο μόνος. Έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να αποχωρήσω όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, μου είπε ότι πρέπει να φανώ δυνατός. Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Απρόοπτα…

Κατά την διάρκεια του τελικού έγινε ένα απρόοπτο γεγονός, το οποίο άφησε τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είχε απευθύνει τον λόγο στους φετινούς παίκτες, ώστε να περιγράψουν τα συναισθήματά τους.

Την στιγμή που μιλούσε ο Πάνος Καλίδης, τον διέκοψε ο Τριαντάφυλλος και ρώτησε το κοινό, αν θέλει να μάθει τα ονόματα των παικτών.

Το κοινό αμέσως ξέσπασε σε γέλια, ενώ ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες και είπε πως «αυτά είναι προσωπικά δεδομένα».

Παρόλα αυτά, ο Τριαντάφυλλος συμπλήρωσε ότι το μόνο που έχω να πω είναι ότι «ο Παππάς και η Ελευθερίου, πέρασαν πολύ ωραία».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ξανά ο Πάνος Καλίδης και άφησε τους πάντες άφωνους, όταν είπε «και τώρα που πήρα τον λόγο πίσω, μετά την μικρή διακοπή, μπορώ να μιλήσω. Ειδικά εφόσον μάθαμε ποιοι έκαναν σεξ».

Νέες απουσίες στο Άλσος Βεΐκου

Ο τελικός του Survivor 2021 μπορεί να ξεκίνησε σε αρκετό κόσμο στο Άλσος Βεΐκου, όπως στιγματίστηκε από αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα, πέρα από τους Τζειμς Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, απουσίαζαν οι εξής παίκτες:

-Αγγελική Λάμπρη

-Άννα Μαρία Βέλλη

-Νίκος Μπάρτζης

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε τα εξής, όταν υποδέχτηκε τον κόσμο στην έναρξη του τελικού του Survivor 2021:

«Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας».

Το μήνυμα του Ιλιτζαλί

Στο τελικό του Survivor 2021, μεταξύ άλλων, μίλησε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους δύο φιναλίστ και την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλα αυτά, θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, είπε το εξής για τον πρώην συνεργάτη του:

«Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα