Survivor: «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Το παιχνίδι επιβίωσης Survivor αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση για τρεις παίκτες της ομάδας των Μαχητών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν ομαδικά στο χθεσινό επεισόδιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν και ανέδειξαν τον πρώτο υποψήφιο.Πριν ριχτούν στον στίβο μάχης Διάσημοι και Μαχητές, ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μία έκτακτη ανακοίνωση «παγώνοντας» τους παίκτες των δύο ομάδων. Ανακοίνωσε πως το Survivor τελείωσε για τρεις παίκτες.…

Στην κάλπη τα πράγματα ήταν αρκετά ξεκάθαρα με αποτέλεσμα η πρώτη υποψηφιότητα στο Survivor να «κλειδώσει» με συνοπτικές διαδικασίες. Εκείνος που βρέθηκε πρώτος στον τάκο είναι ο Βαλάντης!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού «κατέρρευσε». Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο οι τηλεθεατές να την ακούσουν.

Συγκεκριμένα η παίκτρια των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα ενώ η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου. Μάλιστα, έσπευσαν να την συνοδεύσουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ωραίος άνθρωπος είσαι» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή», είπε από την πλευρά της η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δέχθηκε πυρά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στη θέση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα