Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Το σχέδιο Μαρτίκα «δούλεψε»

Ημέρα αποχώρησης από το Survivor. Ποιος παίκτης πήρε τον πυρσό του από το Συμβούλιο.Ακόμη μία αποχώρηση παίκτη στο Survivor. Μετά τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο παίκτης που έφυγε χθες από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου ήταν η Άσπα Πρεδάρη, την οποία πρότεινε ο Σπύρος…

Ωστόσο τη Δευτέρα στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές προχώρησαν με νέο σχέδιο, βάζοντας έναν πιο αδύναμο παίκτη απέναντι στον Κατσαούνη. Έτσι τέθηκε υποψήφιος

ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στους Μαχητές . Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο την Άσπα Πρεδάρη λόγω του ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από το Survivor είναι η Άσπα Πρεδάρη. Το σχέδιο του Σπύρου πέτυχε αυτήν την φορά, αφού ο ίδιος επέλεξε την Άσπα ως υποψήφια προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Κατσαούνη να λέει στο χθεσινό επεισόδιο πως η ομάδα του μετάνιωσε που τον καταψήφισε για να μη χάσουν ένα δυνατό παίκτη.

Η Άσπα φυσικά... δέχτηκε το αποτέλεσμα και παραδέχτηκε τη νίκη Μαρτίκα. «Νιώθω περίεργα κι είναι λογικό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί κάποιος θα υπάρχει που με ψήφισε. Είμαι ευγνώμων. Νιώθω όλη την αγάπη των παιδιών από την ομάδα μου, ακόμα κι από την αντίπαλη ομάδα… Το σχέδιο του Μαρτίκα βγήκε ρε παιδιά!», είπε φεύγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα