Survivor: Αυτοί οι παίκτες πάνε φουλ για τελικό

Η τελευταία ψηφοφορία στο Survivor πριν από τον μεγάλο ημιτελικό στο Γαλάτσι.Τελευταίος αγώνας ασυλίας στο Survivor ήταν ο χθεσινός, ο οποίος έκρυβε συγκινήσεις, αλλά και ένταση, Ο Άρης νίκησε ξανά, παρότι λαβωμένος και ο εξίσου τραυματίας Στάθης ετοιμάζεται να παλέψει με…

Με την ψυχολογία

κλονισμένη, η Σταυρούλα δεν κατάφερε να παλέψει και για τον φίλο της, καθώς ηττήθηκε από τον Άρη, ο οποίος χάρισε στις δύο κοπέλες της παρέας του μια σίγουρη θέση στα ημιτελικά.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αντιμέτωπισε την Ασημίνα στον τελικό, κατακτώντας και την δεύτερη ασυλία, αφότου πρώτα είχε «πάγωσε» το κοινό, όταν χτύπησε στον αστράγαλο.

Όπως ήταν προφανές, η εξέλιξη αυτή επισημοποίησε την υποψηφιότητα του Στάθη, κάτι που όμως δημιούργησε ενοχικό συναίσθημα στον Άρη Σοϊλέδη, που ξεκαθάρισε στις φίλες του πως υπό άλλες συνθήκες, η ψήφος του θα ήταν διαφορετική.

Την άποψη αυτή δεν φαίνεται πως συμμερίστηκε η Σταυρούλα, η οποία ένιωσε "αηδία" από τον πανηγυρισμό των υπολοίπων παιχτών όταν την κέρδισαν, πάροτι ο Στάθης βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε συνέβη το αναμενόμενο και με τρεις ψήφους έναντι δύο της Ασημίνας, ο Στάθης Σχίζας έγινε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το γεγονός πως απέναντι του έχει την Σταυρούλα τον φέρνει σε άβολη θέση, όπως ο ίδιος σημείωσε, καθώς στην πιο δύσκολη ψηφοφορία αποχώρησης καλείται να ανταγωνιστεί την μοναδική φίλη που του έχει απομείνει στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα