Survivor All Star: «Βόμβα» από τον Μπάρτζη - Έδιωξαν Ασημίνα και Δαλάκα από το παιχνίδι (Βίντεο)

Το συμβούλιο του Survivor All Star τινάχτηκε στον αέρα από την αποκάλυψη της παράβασης της Ασημίνας, με τους παίκτες να είναι έξω φρενών από την κίνησή της.Οι Μαχητές είχαν την τρίτη ήττα τους στη σειρά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star με αποτέλεσμα να πρέπει να ψηφίσουν άλλον ένα συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Έτσι στην…

Ο Γιώργος Λιανός είπε στους Μαχητές να προσέλθουν στην κάλπη, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Μπάρτζης έριξε τη βόμβα του. Είπε πως είδε την Ασημίνα με κινητό στο δάσος και μαζί της ήταν και η

Κατερίνα Δαλάκα. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης των Διάσήμων την ώρα που όλοι ασχολούνταν με το ψάρεμα, τις είδε να απομακρύνονται στο δάσος και τις ακολούθησε χωρίς να τον δουν. Η κάμερα του Survivor All Star μάλιστα σε αυτό το σημείο έχει κυκλώσει τις κινήσεις που ανέφερε ο Μπάρτζης.

Όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα του Survivor All Star:

Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση στο συμβούλιο του νησιού βγήκε εκτός ελέγχου με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας πίσω από τον άλλο. Με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο για το αυριανό επεισόδιο, μέχρι να αποφασίσει και η παραγωγή τι θα γίνει με την παράβαση.

Στο νέο έκτακτο συμβούλιο ου συγκεντρώθηκαν οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτού του είδους η παράβαση δεν θα μείνει χωρίς τομωρία. Τόνισε δε πως έχει γίνει και σχετική έρευνα για τον λόγο αυτό. Και η απόφαση ήταν να απομακρυνθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star.

Η ανακοίνωση της αποβολής της Ασημίνας και της Κατερίνας από το Survivor All Star:

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν για τον τέταρτο υποψήφιο για την αυριανή αποχώρηση. Το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε την Ρία Κολοβού.

Η ανακοίνωση του τέταρτου υποψήφιου:

Keywords
Τυχαία Θέματα