Survivor All Star: Βλέπουν πονηρό Μπάρτζη και συμμαχία Μαρτίκα με Κόκκινη ομάδα

Πολλοί οι υποψήφιοι και πολλά τα σχόλια και τα σενάρια στο Survivor All Star, μέχρι την αποχώρηση.Τα πηγαδάκια και τα κιου στην παραλία του Survivor All Star, πήραν φωτιά πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μπλε και κόκκινοι κουβέντιασαν στον απόηχο της χθεσινής…

Ο Σπύρος Μαρτίκας ακολούθησε στις δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star, μιλώντας για τα σχέδια του Μπάρτζη: «Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά

την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα εδώ. Αυτό φοβίζει.

Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε έναν έναν από την ομάδα μας και με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας.

Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου Νίκο Μπάρτζη; Εσύ; Για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το Survivor, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκιές Μπάρτζη;»

Τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα:

Ο Μπάρτζης σχολιάζει τον Μαρτίκα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Βλέπουν, Μπάρτζη, Μαρτίκα, Κόκκινη,Survivor All Star, vlepoun, bartzi, martika, kokkini