Survivor All Star: Τρελό πανηγύρι των μπλε για το μεγάλο ταξίδι στο Λονδίνο

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στον σημερινό αγώνα για το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star.Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα παιχνίδι ερωτήσεων ανάμεσα στη μπλε και την κόκκινη ομάδα με έπαθλο απολαυστικό cheesecake. Στις πέντε νικηφόρες απαντήσεις, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τη νίκη και το…

Έτσι η μέρα άρχισε με καλό οιωνό για τη μπλε ομάδα και οι κόκκινοι έξέφρασαν τα παράπονά τους. Ειδικότερα

ο Τάκης Καραγκούνιας, που σχολίασε τον Γιώργο Ασημακόπουλο για ειρωνική συμπεριφορά. Για τον λόγο αυτό, όπως είπε στο κιου ο Καραγκούνιας θέλει τη σημερινή νίκη για να κλείσουν στόματα.

Τα σχόλια του Καραγκούνια στην κάμερα του Survivor All Star:

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα οι παίκτες συγκεντρώθηκαν κοντά στον αγωνιστικό στίβο για να πάρουν τις οδηγίες τους. Εκεί τους περίμενε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους παρουσιάσει το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor μέχρι τώρα.

Η νικήτρια ομάδα πάει Λονδίνο με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, γεύμα σε ακριβό εστιατόριο, πάρτι στο καλύτερο club της Αγγλικής πρωτεύουσας για την πρώτη ημέρα. Ενώ τη δεύτερη μέρα θα απολαύσουν το τελευταίο παιχνίδι την Hull City στο KCOM Stadium, της αγαπημένης ομάδας του τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα τους συνοδεύσει και στο ταξίδι.

Το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star:

Οι μπλε πήραν τη νίκη στο πρώτο μέρος του αγώνα επάθλου, αλλά οι κόκκινοι πέρασαν μπροστά στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες συνέχισαν σε αγώνα flag race που πήρε τις διαστάσεις θρίλερ, μέχρι την τελική νίκη των μπλε.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο flag race:

Η τελική αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που έφερε τη νίκη κι έστειλε τους μπλε στο Λονδίνο.

Η νίκη των Μπλε:

Keywords
Τυχαία Θέματα