Survivor All Star: Τελευταία ομαδική αναμέτρηση για κόκκινους και μπλε - Οι νικητές

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star δοκιμάστηκαν στις γνώσεις και τις ικανότητές τους από τον Γιώργο Λιανό.Οι 5 παίκτες του Survivor All Star που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για τις τελευταίες αναμετρήσεις, περιμένουν με αγωνία τους δύο αγώνες ατομικής ασυλίας που θα δώσουν τα εισιτήρια…

Απίστευτες καταστάσεις:

Η κόκκινη ομάδα, δηλαδή ιο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισαν στα παιχνίδια της Καραϊβικής κι έφαγαν την τούρτα μόνοι τους.

Η Μαριαλένα κι ο Σάκης νικητές:

Τα επεισόδια που

θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα είναι και τα τελευταία πριν από τη νέα ψηφοφορία του κοινού που θα γίνει την Κυριακή 9/7. Θα μεσολαβήσει η αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου μετά από τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας. Η παίκτρια που κατάφερε να δώσει καταπληκτικές επιδόσεις στους αγώνες του ριάλιτι επιβίωσης, θα αναμετρηθεί στον τάκο με συνυποψήφιους τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο.

Τους δύο αγώνες ασυλίας και τις αντίστοιχες θέσεις στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star κερδίζουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ενώ από την ψηφοφορία του κοινού θα κριθεί η τρίτη θέση στον τελικό, ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Τελευταία,Survivor All Star, teleftaia