Survivor All Star: Πότε ξεκινά - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Ποιους θέλει ο Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο παρουσιαστής μίλησε τόσο για το talent show The Voice,όσο και για το Survivor All Star. Όπως είπε,…

Από κει και πέρα ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα πως: «Έχω κλειδώσει" η συμμετοχή μου. Όλα θετικά πάμε με

το καλό.
Αυτή τη φορά είμαι πάρα πολύ δυνατός και αγωνιστικά και στο reality που δεν το ήξερα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε και καλύτερα. Φυσικά τα χρήματα είναι περισσότερα από ό,τι την πρώτη φορά». Δείτε αναλυτικά:

Παράλληλα ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος πριν από λίγες ημέρες σε Instagram Story που δημοσίευσαν άφησαν υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους.

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Και συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο, να το ξέρει... Παιδιά, το τι περάσαμε... Και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα». Ενώ στο τέλος ο Αλέξης Παππάς συμπλήρωσε: «Θα περάσουμε κι άλλα... Κι άλλα».

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η εταιρία παραγωγής θέλει να δώσει θέαμα και να βγάλει χρήμα. Οπότε τα πράγματα είναι απλά. Οι προτάσεις που έχουν γίνει αφορούν πρώην παίκτες που θα φέρουν πολύ περισσότερα έσοδα από αυτά που θα πάρουν. Γιατί η περσινή τηλεθέαση δεν ικανοποίησε αρκετά τον Τούρκο παραγωγό.

O Γιώργος Λιανός πριν από μια εβδομάδα ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο Happy Day

«Η αναλογία των παικτών νομίζω πως είναι πιο πολύ προς το αθλητικό. Υπάρχουν όμως και άτομα, που προξενούν το ενδιαφέρον του κόσμου, για να το πω κομψά»

Δείτε αναλυτικά όσα είχε πει ο Γιώγος Λιανός

Keywords
Τυχαία Θέματα