Survivor All Star: Πήραν ξανά την επικοινωνία με σκορ 10-3, θλίψη ξανά για τους μπλε

Μια αναμέτρηση τυφλή με έναν ισχυρό στόχο για τους Διάσημους και τους Μαχητές του Survivor All Star.Ο αγώνας επάθλου του Survivor All Star έφερε συγκίνηση στους νικητές που θα πάρουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα…

Και ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε πως έχει έρθει καθαρά για τα παιδιά του κι αν ένα από αυτά του ζητήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλά
συγκινημένος για τα παιδιά του:

Ο αγώνας στον συγκεκριμένο στίβο ήταν πολύ απαιτητικός, αφού έπρεπε οι κόκκινοι και οι μπλε να αγωνιστούν στα τυφλά και να καθοδηγούνται από τους συμπαίκτες τους. Αυτό σε άλλους λειτούργησε και σε άλλους έφερε φωνές και πολλά νεύρα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφερε τον πρώτο πόντο στην ομάδα των Μαχητών:

Ο Καραγκούνιας κατάφερε να σκοράρει στα τυφλά δύο φορές για την ομάδα του:

Έντονα αντέδρασε ο Μαρτίκας για τον πόντο που έχασε:

Το τελευταίο race και το 10-3:

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε το 10-3 για τους Διάσημους με αντίπαλο τον Ηλία Γκότση. Οι Μαχητές τελικά δεν κατάφεραν να σπάσουν το σερί των Διασήμων στα έπαθλα επικοινωνίας κι έμεινα και σήμερα με το παράπονο. Αφού δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν δικό τους άνθρωπο από την ημέρα που ξεκίνησε να μεταδίδεται το Survivor All Star. Ακολουθεί το συμβούλιο αποχώρησης στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα