Survivor All Star: Οι μοναξιές του Μπάρτζη και τα απίστευτα στατιστικά της αποχώρησης

Ο Νίκος Μπάρτζης έχασε έναν σύμμαχο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor All Star.Η αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου για κάποιους έφερε ισορροπία στην μπλε ομάδα του Survivor All Star. Για τον Νίκο Μπάρτζη όμως ήταν η απώλεια ένός συμμάχου και τώρα που το…

Ενώ κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμμερίζεται τη στεναχώρια του Μπάρτζη, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε

ομάδας: «Εντάξει, ο Μπάρτζης στεναχωρήθηκε γιατί είναι φίλος του, δεν λέω. Έβαλε και τα κλάματα χθες στο συμβούλιο, τον είδα στεναχωρημένο, δεν αντιλέγω αλλά όλοι οι υπόλοιποι που ξεκινάνε να λένε «θα μας λείψει ο Γιώργος», δεν τα ακούω καθόλου αυτά.

Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μέσα λέει «ένας ακόμα λιγότερος για τον τελικό» και αυτό είναι», πρόσθεσε στο κιου του Survivor All Star.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

Τα στατιστικά της τελευταίας αποχώρησης από το Survivor All Star:

Την προηγούμενη εβδομάδα με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, υπήρξε μια θεαματική άνοδος στην στήριξη που έλαβε ο Νίκος Μπάρτζης από τις ψήφους του κοινού για να παραμείνει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν είχαν βρεθεί υποψήφιοι και πάλι μαζί, είχαν μικρή διαφορά στις ψήφους.

Ενώ τώρα που υπήρχε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βασάλο, Μπάρτζη κι Ασημακόπουλο, το κοινό έκανε στροφή στην προτίμησή του. Ο Βασάλος βρέθηκε στην πρώτη θέση λαμβάνοντας το 43% των ψήφων, με τον Μπάρτζη να ακολουθεί με 38% και τον Ασημακόπουλο να αποχωρεί με το 17% της στήριξης του τηλεοπτικού κοινού.

Επομένως Μπάρτζης και Βασάλος είναι πλέον δύο πολύ ισχυροί αντίπαλοι για όποιον βρεθεί στο μέλλον στον τάκο για αποχώρηση μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μπάρτζη,Survivor All Star, bartzi