Survivor All Star: Οι Μαχητές κατάφεραν την πρώτη νίκη της εβδομάδας - Θα τους ενισχύσει ο Γιώργος Κόρομι;

Οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού νικητές χωρίς να περιμένουν απώλειες στο Survivor All Star.Οι Μαχητές παρά το γεγονός πως έχουν αποδυναμωθεί μετά από δύο αποχωρήσεις από την πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star, χρειάστηκε να πεινάσουν πολύ μέχρι να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο…

Σήμερα όμως η νίκη τους έφερε χαμόγελα και φαγητό, κάτι που λαχταρούσαν πολύ. Ενώ έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει για να μπει στο Survivor All Star.

Το πιθανότερο είναι να μπει στην ομάδα των Μαχητών που έχει χάσει δύο μέλη της την εβδομάδα που πέρασε. Την είδηση επιβεβαίωσε ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος, μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend: «Ξέρω ότι έχει φύγει ο Γιώργος Κόρομι, αυτό το ξέρω σίγουρα. Αυτό. Δεν ξέρω όμως πότε θα τον βάλουν στο παιχνίδι σε κρατάνε στο ξενοδοχείο και περιμένεις. Η κοπέλα του, η Τίνα είναι μουρλοκομείο και αυτή και δεν έχει πρόβλημα που έφυγε και πάλι. Έχει το σκυλί, τις δουλειές, μια χαρά είναι. Επίσης, τον προέτρεψε να ξαναπάει», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα