Survivor All Star: Οι Διάσημοι πήραν ασυλία κι έπαθλο - Ποιον ψηφίζουν οι Μαχητές

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας κι επάθλου της εβδομάδας έφερε τους Μαχητές σε απόγνωση μετά από τις συνεχόμενες ήττες στο Survivor All Star.Η μέρα ξεκίνησε με ψάρεμα και στις δύο παραλίες των ομάδων του Survivor All Star, αφού ψάρεψαν σαλάχια και έφτιαξαν νόστιμους μεζέδες. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από τους Μαχητές και…

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Γιώργος Κόρομι δείχνουν την ψαριά τους:

Μετά από μια χαλαρωτική ημέρα από την οποία όμως δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι μικροπροστριβές, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας

είπε πως οι Μπόγδανος και Γκότσης δεν βοηθούν στις δουλειές. Ενώ όταν και οι δύο του είπαν πως τους κατηγορεί πίσω από την πλάτη τους, το μάζεψε.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τις δύο ομάδες για να ξεκινήσει ο σημερινός αγώνας και ανακοίνωσε πως επειδή τα κορίτσια των Διασήμων είναι μόνο τρία θα ισχύσει ο «κανόνας των τριών». Έτσι στην περίπτωση που έχαναν τον αγώνα ασυλίας του Survivor All Star οι κόκκινοι, τότε η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Ελένη Χαμπέρη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν θα μπορούν να ψηφιστούν για αποχώρηση. Κάτι που δεν άρεσε σε μερικούς συμπαίκτες τους. Ο σημερινός αγώνας εκτός από την ασυλία προσφέρει στους νικητές και από ένα μεγάλο κομμάτι μουσακά ως έπαθλο φαγητού.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πριν από την έναρξη του αγώνα σε υδάτινο στίβο:

Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλά για την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου:

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο αφού οι Μαχητές και οι Διάσημοι ήταν ιδιαίτερα καλοί σήμερα στις επιδόσεις τους. Ο Σώζων κατάφερε να κάνει το 9-9 για τους Μαχητές:

Τελικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατάφερε κι έφερε τον δέκατο πόντο και τη νίκη στο τελικό flag race στην κόκκινη ομάδα. Οπότε η ασυλία και το έπαθλο φαγητού πάνε στους Διάσημους.

Το τελικό race και η νίκη των Διασήμων:

Keywords
Τυχαία Θέματα