Survivor All Star: Οι αποκαλύψεις του Στάθη Σχίζα για Ελευθερίου, Χανταμπάκη και Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε έξω από τα δόντια για την αποχώρησή του από το Survivor All Star και τη σχέση του.Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star. Αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, με την…

Ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια σχολίασε την τακτική του Στέλιου Χανταμπάκη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Κατά τη δική μου άποψη, χωρίς να θέλω να τον κατακρίνω, γιατί έχω βγει από το παιχνίδι, είναι ένας στρατηγικός

και διαβασμένος παίκτης. Πλέον, έχει μάθει από τα λάθη του και δεν είναι κακό αυτό. Είναι πιο χειριστικός off camera. Σκέφτεται ακόμα και τον τρόπο που θα σερβίρει το ρύζι. Για να μην είναι παρεξηγηθεί», αποκάλυψε για τον παλαίμαχο survivor.

Δείτε το βίντεο:

Η Ελευθερία Ελευθερίου και όσα είπε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αυτό τον οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση: «Υπάρχει μία σύγχυση στο κεφάλι της Ελευθερίας. Νομίζω πως δεν ξέρει πραγματικά τι θέλει. Δεν μου είπε κάτι τραγικό, απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν ήρθε μέσα και ανακάτεψε την προσωπική μου ζωή ξενέρωσα. Αυτό που είπε η Ελευθερία μετά, αφού εγώ αποχώρησα, ότι την έβαλε ο Μάριος ισχύει. Είδα έξω από το συμβούλιο τον Μάριο με τα μάτια μου off camera να της λέει «του τα είπες όλα;», οπότε πήρε την απόφασή του πιο γρήγορα.

Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μιλά συχνά. Ωστόσο σήμερα ο Στάθης Σχίζας θέλησε να αποκαταστήσει όσα έχουν ακουστεί: «Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα να αντιμετωπίσω διάφορα.

Είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και την επιλογή μου. Δεν αμφισβήτησα κάτι. Δεν απείχαμε από τα social media για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά περνούσαμε χρόνο μαζί.

Επίσημη είναι η σχέση μας. Πόσο πιο επίσημη να γίνει; Ο γάμος για μένα είναι απλά ένα χαρτί. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Νωρίς είναι ακόμα, είμαστε μικροί ακόμη. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εμένα με νοιάζει να είμαι ήρεμος.

Δεν βάζουμε φωτογραφίες μας στα social media γιατί συζητήθηκε πολύ. Πολλές φορές η υπερπροβολή κάνει κακό», συμπλήρωσε για τη σχέση τους.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Στάθη Σχίζα, Ελευθερίου Χανταμπάκη, Παναγιώταρου,Survivor All Star, stathi schiza, eleftheriou chantabaki, panagiotarou