Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχωρεί οριστικά

Ο Γιώργος Λιανός δεν πίστευε στα αφτιά του μετά από τη δήλωση του Στέλιου Χανταμπάκη πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star.Πριν από το σημερινό συμβούλιο του νησιού είχαν προηγηθεί τα παράπονα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Τάκη Καραγκούνια για τον Στέλιο Χανταμπάκη και έδειξαν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον…

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση; Είναι ο Χανταμπάκης θύμα σκευωρίας για να γίνει στόχος; Ή ένας από αυτούς που θέλουν να κινούν τα νήματα; Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος δεν διακινδυνεύει να βρεθεί για

άλλη μια φορά εν μέσω κατηγοριών. Το κόστος που πλήρωσε το 2017 του έχει μάθει πολλά. Για τον λόγο αυτό τον βλέπαμε σε κατάσταση ζεν από την αρχή του Survivor All Star.

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, η απόφαση είχε παρθεί και δεν είχε κανέναν λόγο για πισωγυρίσματα, όσες φορές κι αν τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

Την ώρα του απολογισμού για τον σημερινό αγώνα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν πολύ σκεφτικός και δεν συμμετείχε στα αστεία που έκαναν οι παίκτες μεταξύ τους. Οι κόκκινοι έκαναν τις δηλώσεις τους για την ήττα τους και όταν ήρθε η σειρά του Χανταμπάκη έσκασε η βόμβα σο συμβούλιο του Survivor All Star.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δήλωσε πως για ψυχολογικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor All Star. Αναφέρθηκε στην οικογένειά του και πως δεν μπορεί να περιμένει την στήριξη του κόσμου για να παραμείνει κι άλλο στο ριάλιτι επιβίωσης και πως η απόφασή του είναι τελική. Θεωρεί πως έφτασε και ξεπέρασε τα όριά του. Ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και την παραγωγή και δήλωσε πως η απόφασή του είναι οριστική. Από τον δεύτερο μήνα όπως ανέφερε του λείπουν πολύ τα παιδιά του και η σύζυγός του και το σκεφτόταν να αποχωρήσει. Μετά από την υποψηφιότητά του θεώρησε πως δεν έπρεπε να περιμένει άλλο.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός των ρώτησε ξανά, επειδή βρίσκεται στο Survivor All Star από την πρώτη ημέρα και πάλι η απάντηση που του έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν οριστική κι αμετάκλητη. Χαιρέτησε όλους τους παίκτες κι έφυγε από τον χώρο του συμβουλίου.

Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star:

Keywords
Τυχαία Θέματα