Survivor All Star: Μάχη με τον χρόνο και τις λάσπες για την ασυλία - Ποιος πάει για αποχώρηση

Ένας αγώνας πολύ δύσκολος για τους Μαχητές και τους διάσημους του Survivor All Star.Ο πρώτος αγώνας ασυλίας κι επάθλου φαγητού έφερε τις δύο ομάδες του Survivor All Star αντιμέτωπες με έναν στίβο που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος. Κι αυτό γιατί σε τρία σημεία του…

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη νίκη του απέναντη στον Σπύρο Μαρτίκα έκανε βουτιά στο κενό:

Στο 8-7 υπέρ των Μαχητών έγινε το race που όλοι περίμεναν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη:

Τελικά ο Μπάρτζης

κατάφερε να πάρει τον πόντο και να φέρει το σκορ στο 8-8. Με τον Τάκη Καραγκούνια να τα βάζει με τον Σπύρο Μαρτίκα για τα σχόλιά του λέγοντάς του: «Δείξε στον κόσμο τι νούμερο είσαι».

Οι Μαχητές και οι Διάσημου χρειάστηκε αρκετές φορές να προσπαθήσουν για να καθαρίσουν τα μάτια τους από τις λάσπες, προκειμένου να μπορούν να δουν για να συνεχίσουν τα races τους. Οι Μαχητές πήραν σαφές προβάδισμα στα πρώτα ματσαρίσματα. Στα επόμεωα όμως η απόδοσή τους έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να φτάσουν το σκορ του αγώνα σε flag race.

Την έκπληξη έκανε τότε ο Ηλίας Μπόγδανος που έφερε τον νικηφόρο 10ο πόντο στους Μαχητές, απέναντι στον Σάκη Κατσούλη. Οι Μαχητές πήραν το τοτέμ της πρώτης ασυλίας για την 11η εβδομάδα του Survivor All Star και επιπλέον θα απολαύσουν και το έπαθλο φαγητού που συνοδεύει τη νίκη τους. Πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο για τον κάθε παίκτη της μπλε ομάδας, μαζί με αναψυκτικό από τον χορηγό του ριάλιτι επιβίωσης.

Η νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μάχη, - Ποιος,Survivor All Star, machi, - poios