Survivor All Star: Κλείδωσε η τριάδα της αποχώρησης

Τρεις κόκκινοι παίκτες στην διάθεση της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού του Survivor All Star, ποιοι θα αποδειχτούν κατσαρίδες;Μετά από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star η κόκκινη ομάδα έκανε έναν μικρό απολογισμό για την ήττα της. Ο Σάκης Κατσούλης θεωρεί πως έχει αναλάβει μεγάλο βάρος…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να οργανώσει τελικό Γεροvivor ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια. Έτσι έγινε μια μικρή ανακοχή ανάμεσα στις δύο ομάδες που κατάφεραν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί χωρίς λογομαχίες.

Ο τελικός Γεροvivor:

Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός μίλησε αρχικά για την κόκκινη ομάδα που από αύριο θα μείνει με πέντε μόνο παίκτες και θα έχει πρόβλημα στα races των αγώνων.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους παίκτες της μπλε ομάδας για να μοιραστούν την εμπειρία τους από τη βίλα και το μασάζ που απόλαυσαν. Ενώ ρώτησε όλους έναν έναν τους παίκτες αν βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα από τα σκαμπό του μεγάλου τελικού του Survivor All Star στο Γαλάτσι.

Ποιο survivors βλέπουν τον εαυτό τους στον τελικό:

Ακολούθησε η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά ψηφίστηκαν για να σταθούν δίπλα στον Γιώργο Κόρομι στην επόμενη αποχώρηση.

Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας:

Keywords
Τυχαία Θέματα