Survivor All Star: Κέρδισαν το νέο έπαθλο - Βόμβα πριν την αποχώρηση

Μεγάλη αγωνία μέχρι τον τελευταίο πόντο στον αγώνα επάθλου του Survivor All Star.Ο Γιώργος Λιανός μίλησε με τους Διάσημους και τους Μαχητές πριν σφυρίξει την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού κι έδωσε τις τελευταίες οδηγίες για τον υδάτινο στίβο του Survivor All…

Παράλληλα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιο είναι το έπαθλο κι ενθουσίασε τους παίκτες. Αφού η ομάδα που κερδίζει πρόκειται να απολαύσει pitatakia και chips ρυζιού και παράλληλα οι παίκτες θα περάσουν ευχάριστα παίζοντας video

games.

Οι Διάσημοι δήλωσαν πως έχουν μεγάλη ανάγκη το έπαθλο γιατί έχουν 16 ημέρες να φάνε κανονικά κι έχουν αποδυναμωθεί τελείως. Παρόλα αυτά στον σημερινό αγώνα μπήκαν δυναμικά και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο flag race. Πράγμα που δείχνει πως οι κόκκινοι επέδειξαν αποφασιστικότητα ενάντια στους μπλε.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 10-9 υπέρ των Μαχητών που έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά, αλλά πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν και λίγο. Γιατί οι Διάσημοι αν και αποδυναμωμένοι σωματικά και ψυχολογικά κατάφεραν να χάσουν με μόλις έναν πόντο διαφορά.

Ο «παππούς» Τάκης Καραγκούνιας έκανε το 6-5 για τους Μπλε και διαμαρτυρήθηκε στον Μάριο επειδή τον αποκαλεί έτσι:

Ενώ σε επόμενο race ο Καραγκούνιας έφτασε την ομάδα του στο 9-7 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Με τον Γιώργο Λιανό να αναφωνεί «ποιος τον κρατάει τώρα». Ακολούθησαν η Ελένη Χαμπέρη με την Μελίνα Μεταξά, όπου η Μελίνα έφερε το σκόρ στο 9-8 για τους Μαχητές, αυξάνοντας την αγωνία στους πάγκους των δύο ομάδων. Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που έκανε το 9-9 κι έφερε τον αγώνα στο flag race.

Ο Τάκης Καραγκούνια έκανε μεγάλο παιχνίδι:

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε το 9-9:

Τελικά οι Μαχητές κέρδισαν και τον αγώνα επάθλου και πανηγύρισαν τρελά τη νίκη τους. Η Μελίνα Μετακά ήταν αυτή που έκανε ιο 10-9 απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακολουθεί το συμβούλιο αποχώρησης.

Το race που έφερε τη νίκη στη μπλε ομάδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Κέρδισαν, - Βόμβα,Survivor All Star, kerdisan, - vomva