Survivor All Star: Κέρδισαν το έπαθλο φαγητού και πάνε για το συμβούλιο αποχώρησης

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα με μεγάλες απαιτήσεις.Οι Διάσημοι και οι Μαχητές βρέθηκαν σε έναν πολύ δύσκολο και περίπλοκο στίβο για τον αγώνα επάθλου φαγητού. Ο Γιώργος Λιανός αφού εξήγησε τις λεπτομέρειες του στίβου στους παίκτες του…

Ο Σπύρος Μαρτίκας στην αναμέτρησή του με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη αύξησε τη διαφορά στο 6-4. Λίγο αργότερα ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 7-5. Ακολούθησε η Χριστίνα Κεφαλά εναντίον της Στέλλας Ανδρεάδου που έκανε το 8-5.

Η Χριστίνα Κεφαλά μπορεί στο πρώτο ματσάρισμα να μην
ήταν εύστοχη στα καλάθια, αλλά βοήθησε την ομάδα της στα δεύτερα:

Ο Νίκος Μπάρτης έφερε τον 9ο πόντο στους Διάσημους και ακολούθησε η Ελευθερία Ελευθερίου με αντίπαλο τη Ρία Κολοβού με την παίκτρια της μπλε ομάδας να μειώνει σε 9-6. Το τελευταίο run έγινε ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Τάκη Καραγκούνια και ο αγώνας έληξε με 10-6.

Το νικηφόρο run του Μάριου Πρίαμου:

Οι Διάσημοι σημείωσαν μια νίκη ακόμη και κέρδισαν επάξια το έπαθλο φαγητού. Οι Μαχητές σίγουρα απογοητεύτηκαν κι επέστρεψαν στην παραλία τους κουρασμένοι και νηστικοί. Αλλά ακολουθεί το συμβούλιο αποχώρησης και σήμερα οι κόκκινοι έχουν τρεις συμπαίκτες τους στον τάκο για να ψηφιστούν από το κοινό και στο τέλος του επεισοδίου θα επιστρέψουν στην καλύβα τους με έναν παίκτη λιγότερο. Η αναπλήρωση θα γίνει με τις επόμενες προσθήκες νέων παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Κέρδισαν,Survivor All Star, kerdisan