Survivor All Star: Κέρδισαν την επικοινωνία και πάνε για δημοπρασία με τον Ατζούν

Μεγάλη ατυχία για την ηττημένη ομάδα του Surivor All Star με τους παίκτες φανερά απογοητευμένους.Ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας χάθηκε για τους Μαχητές του Survivor All Star μετά από races που εξάντλησαν τους παίκτες και των δύο ομάδων με την μεγάλη ταχύτητα που εξελίχθηκαν. Από…

Οι Διάσημοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και στα πρώτα ματσαρίσματα οι Μαχητές μπόρεσαν να ακολουθήσουν τόσο στον ρυθμό τους, όσο και στους πόντους. Κάτι που δεν συνεχίστηκε στα δεύτερα ματσαρίσματα. Εκεί φάνηκε

πως οι μπλε δεν άντεχαν και γρήγορα οι κόκκινοι πήραν τη νίκη, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να φέρνει τον νικηφόρο πόντο και την επικοινωνία στην ομάδα της, κάνοντας το 10-6.

Έτσι χάρηκαν το έπαθλο και τα ηχητικά μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενώ οι Μαχητές αποχώρησαν από τον στίβο με το κεφάλι κάτω, καθώς στα προηγούμενα έπαθλα επικοινωνίας που κέρδισαν υπήρχαν γραπτά μηνύματα, κάτι πολύ διαφορετικό από το να ακούσουν τις αγαπημένες τους φωνές.

Η νικήτρια ομάδα της επικοινωνίας:

Ακολούθησε ένα διαφορετικό παιχνίδι με την παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί στη θέση του Γιώργου Λιανού. Κάτι που κάνει συχνά ο Τούρκος παραγωγός στα Survivor που διοργανώνει. Αυτή τη φορά δεν ήταν βέβαια τα γνωστά παιχνίδια της Καραϊβικής που βλέπουμε, αλλά μια πρωτότυπη δημοπρασία με λιχουδιές.

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star χρησιμοποίησαν τα χρήματα που τους δόθηκαν για να πλειοψηφίσουν για αγαπημένες τους γεύσεις και να τις απολαύσουν.

Το πρώτο μέρος της δημοπρασίας του Survivor All Star:

Και το δεύτερο μέρος:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Κέρδισαν, Ατζούν,Survivor All Star, kerdisan, atzoun