Survivor All Star: Ελευθερίου και Μαρτίκας στα κόκκινα - Η Ελευθερία κρυφακούει και η κάμερα την καταγράφει

Νέο θερμό επεισόδιο αναμένεται στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star.Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν κάνει πίσω στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star. Στον ίδιο τόνο κινείται και η Ελευθερία που έχει αποκαλέσει τον…

Ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου

χρησιμοποίησε όποιο επίθετο της ερχόταν στο μυαλό για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι ο εθνικός ρουφιάνος ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός, ανακατώστρας, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο, είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο», αυτό που δεν γνώριζε όμως είναι η αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή «Πρωινό μας» για το γεγονός πως κρυφάκουγε τους συμπαίκτες της.

Δείτε το βίντεο:

Η Ελευθερία Ελευθερίου «πιάστηκε» από την κάμερα της παραγωγής να κρύβεται πίσω από τους θάμνους που βρίσκονται κοντά στο κιου. Από εκεί κρυφάκουγε τι έλεγαν στους ανθρώπους της παραγωγής οι Διάσημοι για να ξέρει πως θα κινηθεί. Μόνο που δεν υπολόγισε πως καταγράφεται από άλλη κάμερα. Βέβαια αυτή δεν είνα κάποια κίνηση ενάντια στους κανονισμούς του Survivor All Star. Αλλά δεν παύει να είναι μια ύπουλη κίνηση στρατηγικής. Κι από τη στιγμή που υπάρχει βίντεο κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί και θα δούμε σκηνές απείρου κάλους στην κόκκινη ομάδα.

Η αποκάλυψη για την κουτσομπόλα Ελευθερία:

Keywords
Τυχαία Θέματα