Survivor All Star: Δεν άντεξαν την πίεση κι έχασαν την ασυλία - Αυτός πάει για αποχώρηση

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι του Survivor All Star ολοκλήρωσαν έναν αγώνα ασυλίας σε δύσκολο στίβο με πολλές καθυστερήσεις.Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του σημερινού στίβου που αγωνίστηκαν οι μπλε και οι κόκκινοι του Survivor All Star. Τα races απαιτούσαν ακρίβεια και καλή ισορροπία ταυτόχρονα από τους…

Ο Γκότσης έκανε το 4-4:

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου μετά από δύο ακόμη νίκες των κόκκινων μείωσε τη διαφορά σε 6-5, την ώρα που η αντίπαλός της Ευρυδίκη

Παπαδοπούλου δεν έφτασε καν στους στόχους. Κι όπως σχολίασε στον πάγκο της ομάδας της φοβήθηκε πάρα πολύ και ζαλίστηκε στον συγκεκριμένο στίβο.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Η Στέλλα Ανδρεάδου μείωσε σε 8-7 με τους Διάσημους να συνεχίζουν να προηγούνται, ενώ ο Μάριος προχώρησε λίγο παρακάτω νικώντας τον Ηλία Μπόγδανο κάνοντας το σκορ 9-7. Και το παράδοξο ήταν πως η Ελευθερία Ελευθερίου έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Η αγκαλιά Ελευθερίας και Μάριου:

Το τελευταίο race το «καθάρισε» ο Νίκος Μπάρτζης απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο κι έφερε τη νίκη στους Διάσημους με 10-8, στέλνοντας τους Μαχητές να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Το race με τη νίκη του Μπάρτζη και την κατάκτηση της ασυλίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, - Αυτός,Survivor All Star, - aftos