Survivor All Star: Αυτοί πήραν την ασυλία - Ποιοι πάνε για αποχώρηση

Ο αγώνας ασυλίας ήταν μια μάχη για γερά νεύρα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.Ο αγώνας ασυλίας του Survivor All Star ξεκίνησε καλά για τους Μαχητές αφού ο Ηλίας Γκότσης άνοιξε το σκορ υπέρ της ομάδας του. Ενώ ακολούθησαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο…

Όπως φαίνεται οι Κόκκινοι μπορεί να κάνουν υποδείξεις στους Μπλε για τη συνοχή τους, αλλά οι ίδιοι έχουν διασπαστεί σε παρέες και οργανώνουν τις κινήσεις στρατηγικής τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο Σπύρος Μαρτίκας

αφού η νέα παρέα που δημιουργήθηκε δεν θέλει πολύ κοντά της τους Διάσημους που βρίσκονται κοντά του.

Οι Μαχητές κατάφεραν να περάσουν μπροστά κάνοντας το 4-5 κι έπειτα το 4-6, ενώ ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να ανακόψει τη φόρα των μπλε με μια νίκη έναντι στον Κρις Σταμούλη.

Ο Γκότσης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Μαχητών:

Τελικά ο αγώνας ασυλίας έφτασε στο 9-9 για τις δύο ομάδες του Survivor All Star. Ο Ηλίας Γκότσης αναμετρήθηκε από τη μεριά των Μαχητών στο flag race για την τελική νίκη και την κατάκτηση της ασυλίας με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε το 9-9 νικώντας την Αφροδίτη Σκαφιδά και πανηγύρισε τρελά:

Ο Γκότης προετοιμάστηκε για το τελευταίο run:

Τελικά τη νίκη και την ασυλία έφερε ή Σταυρούλα Χρυσαειδή στην ομάδα των Διάσήμων και οι Μαχητές πάνε στο συμβούλιο για διπλή ψηφοφορία.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο τελευταίος πόντος για τις δύο ομάδες:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Αυτοί, - Ποιοι,Survivor All Star, aftoi, - poioi