Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: Ζήτησε από το κοινό την αποχώρηση του Καραγκούνια

Στα όριά της έφτασε η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor All Star με τον Τάκη Καραγκούνια.Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές μετά από το χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star, όπου έστειλαν τον Τάκη Καραγκούνια στον τάκο ως υποψήφιο για αποχώρηση. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έφερε…

Η Σαλταφερίδου

μίλησε κλαίγοντας και στο κιου του Survivor All Star σχετικά με όσα έχουν γίνει με τον Καραγκούνια και ζήτησε από το κοινό να τον διώξει από το ριάλιτι. Ενώ πολλά παράπονα έκαναν η Μελίνα και η Στέλλα.

Δείτε το απόσπασμα:

Παράλληλα ο Γκότσης σε κουβέντα που είχε με την Εύη τόνισε ότι: «Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη», ξεκαθαρίζοντας τη στάση του απέναντι στη συμπεριφορά του Καραγκούνια.

Το σχόλιο του Γκότση:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου, Ζήτησε, Καραγκούνια,Survivor All Star - evi saltaferidou, zitise, karagkounia