Survivor All Star - Μπάρτζης: Περιμένω να δω τη Μαριαλένα υποψήφια

Φωτιές άναψε πριν από τον αγώνα ασυλίας του Survivor All Star, ο Νίκος ΜπάρτζηςΤαραχή στο ζευγάρι του Survivor All Star προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη όταν οι ομάδες συγκεντρώθηκαν για τον αγώνα ασυλίας. Ο Νίκος Μπάρτζης αναρωτήθηκε αν ο Σάκης Κατσούλης, ο…

Νωρίτερα η Μαριαλένα και ο Σάκης σχολίασαν

όσα είπε ο Βασάλος και στην κόντρα που έχει ξεκινήσει, η οποία επηρεάζει ψυχολογικά τη Μαριαλένα: «Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες.

Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις.

Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου», είπε ο Κατσούλης στην κάμερα.

Ενώ η Μαριαλένα συνέχισε κλαίγοντας: «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου.

Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα. Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω»

Με τον Βασάλο να τονίζει πως η Μαριαλένα δεν αντέχει ούτε την πλάκα: «Μπορεί να χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με καταλαβαίνουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι. Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει».

Το σχετικό βίντεο του Survivor All Star:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star - Μπάρτζης, Περιμένω, Μαριαλένα,Survivor All Star - bartzis, perimeno, marialena