Survivor 2024 αποχώρηση: Συγκινητικό τέλος για τον Rob James Seymour από το ριάλιτι

Τρεις Μαχητές πάλεψαν με τους στόχους για την παραμονή τους στο Survivor 2024.Δύσκολη εβδομάδα για τους Μαχητές του Survivor 2024, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμους αγώνες ασυλίας κι επάθλου. Ενώ το κλείσιμο ήταν ακόμη πιο βαρύ με την αποχώρηση του Rob…

Σύμφωνα με τα στατιστικά της τελευταίας εβδομάδας των τριών παικτών ο πρώτος στην κατάταξη ήταν ο Φάνης Μπολέτσης. Αυτός είχε και το πλεονέκτημα για να επιλέξει τον τελικό στόχο κι επέλεξε τους κρίκους. Ο Rob και ο Γιάννης δήλωσαν πως ήταν ok με τον συγκεκριμένο

στόχο.

Επιπλέον λόγω της ιδιαιτερότητας της μονομαχίας έγινε κλήρωση για το αρχικό ζευγάρι που να ξεκινούσε τα run. Το πρώτο ζευγάρι της μονομαχίας αποχώρησης ήταν ο Φάνης με τον Γιάννη. Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα τρέξει τον επόμενο αγώνα με τον Rob και θα ακολουθήσει rotation μέχρι το αποτέλεσμα να δείξει τον Μαχητή που αποχωρεί από το Survivor 2024. Στόχος για την παραμονή είναι οι πέντε νίκες στα races.

Ο Φάνης κατάφερε να φτάσει πρώτος στις 5 νίκες και να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μπλε ομάδα. Η τελική αναμέτρηση για την αποχώρηση έγινε ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τον Rob James Seymour.

Ο Φάνης παραμένει στο Survivor 2024:

Λίγο αργότερα και ο Γιάννης Περπατάρης συμπλήρωσε τις 5 νίκες. Ο Rob James Seymour αποχαιρέτησε τους Μαχητές και τους Διάσημους λίγο πριν πάρει τη δάδα του και αφήσει το Survivor 2024. «Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία, αλλά δεν έχω τίποτα με κανέναν. Θα ήθελα να δω τον Φάνη και τον Γιάννη στον τελικό», είπε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο Γιάννης Περπατάρης παραμένεισ το Survivor 2024:

Keywords
Τυχαία Θέματα