Survivor 2024 3/4: Και η Σταυρούλα στον τάκο - Ποια αποχωρεί στις 4/4

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ψηφίστηκε για τις μονομαχίες του Survivor 2024 και συμπλήρωσε την 4άδα της αποχώρησης.Οι παίκτες της μπλε ομάδας πέρασαν στη δοκιμασία της ψηφοφορίας για να επιλέξουν την 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Έχοντας μόνο δύο επιλογές ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή…

Την ώρα του συμβουλίου τέθηκε πάλι το θέμα του Σταμάτη από τον Αλέξη Παππά

για το «πέσε» που είπε στην Ασημίνα την ώρα που αγωνιζόταν με τη Χρύσα.

Το σχετικό απόσπασμα:

Παράλληλα μετά από την ανακοίνωση της 4ης υποψήφιας από τον Γιώργο Λιανό, οι μπλε θέλησαν να μάθουν το στρατηγικό σχέδιο για το οποίο μιλούν οι κόκκινοι από τηβν αρχή της εβδομάδας. Πάλι ο Παππάς ανέλαβε να πει πως δεν θα αποκαλύψουν κάτι παρά μόνο μετά τις μονομαχίες. Με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει πως μπορεί να τον μάθουμε από τη Φαίη Σκορδά στις πρώτες δηλώσεις αποχώρησης.

Η 4άδα για την επόμενη αποχώρηση είναι γεγονός. Την Πέμπτη 4/4 η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ιωάννα Τζαβέλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου θα μπουν στον στίβο διεκδικώντας την παραμονή τους στο Survivor 2024. Η Σταυρούλα θα επιλέξει τον στόχο, ενώ τα ζευγάρια για τα πρώτα run είναι: Σταυρούλα - Χρύσα και Άιρα - Ιωάννα. Το πιθανότερο είναι πως η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στην Άιρα και την Χρύσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 34, Σταυρούλα, - Ποια,Survivor 2024 34, stavroula, - poia