Survivor 2024 - Αποχώρηση: Μονομαχία θρίλερ - Ποια επιστρέφει στην Ελλάδα κλαίγοντας

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2024 είναι γεγονός με πολλές ανατροπές και δυσκολίες στον στίβο.Μετά από έναν πολύ κοπιαστικό αγώνα επάθλου οι τέσσερις υποψήφιες για αποχώρηση βρέθηκαν στην επόμενη δοκιμασία στο Survivor 2024. Η Δώρα, η Ιωάννα, η Μαριλίνα και η Ανδριάνα πήραν τις…

Πριν την δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο έγινε η προσπάθεια για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα ανάμεσα στην Ανδριάνα και τους συμπαίκτες της για όσα έχουν ειπωθεί, χωρίς όμως να βγει ουσιατικό

αποτέλεσμα.

Η Ιωάννα δήλωσε έτοιμη για να τα δώσει όλα, έχοντας ετοιμάσει ακόμη και τα σουβενίρ που θα μεταφέρει στην οικογένειά της. Η Μαριλίνα είχε άγχος σκεπτόμενη πως ίσως ήταν η τελευταία της ημέρα στον Άγιο Δομίνικο. Η Ανδριάνα είπε στο κιου πως ήταν έτοιμη για τη μονομαχία και πως θα επιστρέψει στην παραλία: «δεν θα τους κάνω τη χάρη». Η Δώρα επιθυμεί να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Survivor 2024, ακόμη και στην τελική τετράδα.

Η πρώτη μονομαχία αποχώρησης από το Survivor 2024:

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τα στατιστικά των τεσσάρων υποψηφίων: 50% για τη Δώρα, 43% για τη Μαριλίνα, 22% για την Ανδριάνα και 0% για την Ιωάννα. Η Δώρα είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τον τελικό στόχο κι εκείνη διάλεξε τα καλάθια ως μπασκετμπολίστρια. Στις 4 νίκες έληξε η κάθε μονομαχία ανάμεσα στα ζευγάρια Δώρας - Ιωάννας και Μαριλίνας Ανδριάνας.

Στην τελική μονομαχία δοκιμάστηκαν η Ιωάννα με την Ανδριάνα, αφού η Μαριλίνα με τη Δώρα εξασφάλισαν την παραμονή τους από τον πρώτο γύρο. Τελικά αυτή που δεν τα κατάφερε κι αποχώρησε από το Survivor 2024 είναι η Ανδριάνα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στη Δώρα που την υποστήριζε στον πάγκο, πριν από το τελευταίο run.

Η Ανδριάνα αποχωρεί από το Survivor 2024 από την πρώτη εβδομάδα:

Η Ανδριάνα αποχαιρετά τους παίκτες του Survivor 2024:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 - Αποχώρηση, Μονομαχία, - Ποια, Ελλάδα,Survivor 2024 - apochorisi, monomachia, - poia, ellada