Survivor 2022: Οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση –βαριά «καμπάνα» στους Μαχητές

Οι Μαχητές είχαν τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό «Survivor 2022» μετά από την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας.Με ισοπαλία έκλεισε το επεισόδιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου στο «Survivor 2022». Έτσι, οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το παιχνίδι είναι μοιρασμένοι: Θανάσης Βισκαδουράκης και Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους…

Και εκεί άρχισαν οι εκπλήξεις.
Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους Μαχητές, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση: Ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος υπέπεσε στο «αμάρτημα» να πιει τον καφέ που προορίζονταν

για έναν από τους ανθρώπους της παραγωγής, μπροστά στα μάτια όλων, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα επόμενα τρία έπαθλα, είτε είναι φαγητό, είτε επικοινωνία.

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν τον συμπαίκτη/ συμπαίκτρια που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία και στον τάκο βγήκε η Σοφιάνα, μια από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των Μπλε.

Τέλος, ο Σάββας υπέδειξε την Ασημίνα για να βγει στον τάκο.

Αλλά και από πλευράς Διάσημων, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η Μυριέλλα επέλεξε δίπλα στον Θανάση Βισκαδουράκη να βγάλει στον τάκο την Αθηνά Ευμορφιάδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα