Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Εντυπωσιακό θα είναι το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο «Survivor All Star».Μπορεί όλα τα βλέμματα στο αποψινό (22/01) επεισόδιο του «Survivor All Star», στον ΣΚΑΪ, στις 21:00, να συγκεντρώνει το κρυφό τετ α τετ ανάμεσα στον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και στην Καρολίνα-Ζακλίν…

Ωστόσο, ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης δηλώνει πως «δεν θεωρεί ότι παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού», γιατί δεν πήγε σε κάποιο χωριό ή σε κάποια πόλη να πάρει φαγητό, ενώ η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα σημείωσε με νόημα πως «υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια» ανάμεσά τους.

Μπο: «Η Καρολίνα ήταν η σχέση
μου πια»

Ο τραγουδιστής, Μπο, που είναι σε σχέση με την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα ανέφερε, το Σάββατο (21/01), πως από τότε που είδε το ερωτικό τετ α τετ της συντρόφου του με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη στο «Survivor All Star» κατά το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (22/01) στον ΣΚΑΪ, ο δεσμός αυτός αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ήταν κάτι άσχημο, κάτι που σε στενοχωρεί».

Συγκεκριμένα, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, ο Μπο τόνισε πως θεωρούσε φίλο του τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε τόσο καλές σχέσεις που ο Κύπριος έλεγε στον τραγουδιστή πως «θα προσέχει την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Η Καρολίνα έχει τα πράγματά της στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο Μπο και ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να της δώσει δεύτερη ευκαιρία». Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν πλέον «είναι σε σχέση» με την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα, ο Μπο απάντησε λακωνικά: «Ήταν!». Πάντως, ο τραγουδιστής σημείωσε πως η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα ήξερε για τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους μιας και εκείνος κοινοποιούσε – όπως δήλωσε – τα δικά της Instagram Stories.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Μπο αποκάλυψε ότι μίλησε με την οικογένεια της Καρολίνας-Ζακλίν Καλύβα και σημείωσε ότι οι συγγενείς της κοπέλας «αισθάνονται εκτεθειμένοι». Ο τραγουδιστής, βέβαια, ανέφερε πως ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης είχε σχέση εκτός παιχνιδιού και μάλιστα με τη γνωστή performer, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είχε συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο του «Survivor». Πάντως, ο Μπο είπε ότι μίλησε και μαζί της, τονίζοντας πως και εκείνη «έχει πέσει από τα σύννεφα».

Παρ' όλα αυτά, ο Μπο δεν κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο «Survivor All Star», μιας και ήταν ένας από τους παίκτες του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, το 2017, και ανέφερε: «Θα το σκεφτόμουν!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor – Spoiler, Ποια,Survivor – Spoiler, poia